Overslaan naar content

Applicatiespecialist (0,8 - 1,0 fte)

Hybride
  • Ede, Gelderland, Nederland
Bovenschoolse Ondersteuning

Wat ga je doen?

“Samen een inspirerende werk- en leeromgeving creëren waarin
studenten, leerlingen en medewerkers kunnen excelleren”

Applicatiespecialist (0,8 - 1,0 fte)

Wil jij bijdragen aan het optimaliseren van applicatielandschap van het onderwijs?
Je bent meer dan welkom!

De organisatie

Wij zijn COG, de Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland-Midden. Bij COG zijn zeven scholen aangesloten: Leerpark Arnhem, Thomas a Kempis College, Titus Brandsma College, Het Perron, Astrum College, Dulon College en Technova College. De bovenschoolse ondersteuning (denk aan afdelingen zoals Studentenadministratie, Financiën en Marketing) is gecentraliseerd.

Eén van de afdelingen van de bovenschoolse ondersteuning is de afdeling IT. In het onderwijs van morgen speelt IT een steeds belangrijkere rol. Daarom richt ons groeiende IT team zich met zo’n 35 collega’s op het steeds verder verbeteren van de IT dienstverlening en het neerzetten van een flexibel IT landschap voor alle onderdelen van COG.


De klus

Het team IT Applicatie (ca. 10fte) is de afgelopen jaren flink gegroeid. Met de implementatie van ons Studenten Informatie Systeem OSIRIS in 2021 en door allerlei stappen in de professionalisering van informatiemanagement bij COG, krijgt team IT Applicatie een steeds belangrijkere rol in de onderwijsondersteunende processen.


Eén van onze collega’s gaat ons binnenkort verlaten. Voor jou een gouden kans om onderdeel te worden van dit leuke team en je te gaan richten op het doorontwikkelen van de door IT Applicatie beheerde applicaties.

Binnen het team zijn de aandachtsgebieden verdeeld over verschillende procesdomeinen. We zijn nu op zoek naar een nieuwe collega die zich gaat specialiseren op het gebied van Examineren en Diplomeren binnen het MBO. Je wordt, samen met andere specialisten op dit procesgebied, verantwoordelijk voor een set van applicaties die het proces Examineren en Diplomeren ondersteunt. Dat wil zeggen dat je betrokken wordt bij alle ontwikkelingen op dit domein (wijzigingen in wet- en regelgeving, wensen vanuit de organisatie, nieuwe applicaties etc.) en dat het jouw rol wordt om de applicaties in dat domein te configureren en beheren.

Wat verwachten we van je?

Jouw profiel

We zoeken iemand die de focus heeft op het mbo-onderwijs, dus ervaring met onderwijslogistiek en ervaring met software zoals een Studenten Informatie Systeem (in ons geval OSIRIS) en applicaties die het proces Examineren en Diplomeren ondersteunen (in ons geval o.a. TOA en Ontrac) is zeer gewenst. Qua functioneel/technische skills is het prettig als je ervaring meebrengt met tools als TOPdesk, Office365 en webservices (XML). Ben je daarnaast communicatief sterk en een teamplayer, heb je een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en wil je ons helpen om het onderwijs van morgen mogelijk te maken? Dan zien we jouw reactie op deze vacature graag tegemoet!


Wij bieden

Het gaat hier om een functie in schaal 9 van de cao vo (max. € 4.580 bruto per maand, plus 13e maand en vakantiegeld). Daarnaast heb je de mogelijkheid (als je besluit om 40 uur per week te gaan werken) om ruim 10 weken vakantieverlof op te bouwen. Heerlijk toch?

Tel daarbij op dat je ontzettend veel ruimte krijgt om jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen, je gebruik kan maken van allerlei faciliteiten zoals sporten bij het Astrum College en/of bedrijfsfitness, je (in overleg met je team) heel veel ruimte hebt om hybride werken volledig naar jouw inzichten in te vullen én dat je een bijdrage levert aan de toekomst van Nederland. Dan heb je al met al toch een prachtige functie?


Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Bakelaar (coördinator IT Applicatie) via e.bakelaar@cog.nl. Ben je overtuigd en ga je ervoor? Reageer dan snel via onze website.


LET OP! Dit is géén interimpositie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook hebben we op dit moment geen hulp nodig in de werving.

Hybride
  • Ede, Gelderland, Nederland
Bovenschoolse Ondersteuning

of