Overslaan naar content

Coördinator Studentenzaken

Op locatie, Hybride
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 2.683 - € 4.580 per maandBovenschoolse Ondersteuning

Wat ga je doen?

Als coördinator Studentenzaken bij het ROC A12 in Ede ga je aan de slag met uiteenlopende uitdagingen en mogelijkheden om verbeterslagen te maken binnen de studentenadministratie. Dit doe je vanuit een coördinerende rol samen met de manager Studentenzaken, je collega-coördinator en de twee teams die je aanstuurt. Zo kunnen de teams efficiënt en procesmatig werken en blijft de administratie voor onze studenten op orde.


Wat ga je doen?

Je gaat vanuit Ede aan de slag op de afdeling Studentenzaken en hebt vanaf hier contact met al onze onderwijslocaties. In vier teams werken we dagelijks aan onder meer de plaatsingen van nieuwe studenten en alle administratieve werkzaamheden rondom studenten totdat de student uitstroomt. We hebben contact met bestaande en nieuwe studenten, zorgen dat de administratie voldoet aan de bekostigingsvoorwaarden en regelen administratieve zaken voor examens en diplomering. Jij krijgt twee van deze teams onder je hoede: Aanmelding, Plaatsing en Intake (API), en StudentenVoortgangsAdministratie (SVA).

Op onze afdeling spelen er allerlei uitdagende ontwikkelingen, waarbij jij onder meer zorgt voor het uitrollen en optimaliseren van de processen die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan het digitaliseren van de mutatie- en uitstroomprocessen, digitaal ondertekenen van documenten en processen aan passen aan veranderde wet- en regelgeving. Je stelt de juiste prioriteiten aan de werkzaamheden die eruit voortkomen, coördineert het inkomende werk en verdeelt dat over de subteams. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele en tactische vragen rondom de studentenadministratie en draag je bij aan gesprekken met collega’s van het onderwijs en andere bovenschoolse ondersteunde diensten over het uitvoeren van (nieuw) beleid.

Jij coacht en begeleidt de teams in een informele sfeer, zorgt voor balans en schat de kwaliteiten van elke collega op waarde. Jouw doel is om de teams een stap verder te brengen en om (nog) meer verbinding binnen de teams te realiseren. Ook maak jij je sterk voor een goede verbinding en samenwerking met de collega’s van het onderwijs.

Wat verwachten we van je?

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 0,8 - 1 fte in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is, waarin je al je kennis en energie kwijt kunt en je persoonlijk kunt ontwikkelen. Verder krijg je:

 • Een jaarcontract, bij goed functioneren is er zicht op een vast contract
 • Een salaris van minimaal € 2683,- en maximaal € 4580,- (schaal 8 of 9 cao vo), afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Minimaal 6 weken vakantie op basis van een fulltime dienstverband
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tot ruim 10 weken per jaar)
 • Vakantiegeld (8%)
 • Eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Ruime opleidings- en studiefaciliteiten
 • Fiscaal voordeel op je fitnessabonnement (bedrijvenfitness)
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsregeling
 • Collectieve ziektekostenverzekering bij Univé, VGZ en Zilveren Kruis

Pas jij bij ons?

In deze afwisselende functie zorg je dat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt, neem je initiatief en focus je op resultaat. Dit maakt jou een gedreven coördinator die streeft naar hoogste kwaliteit. Je schat hierbij goed in welke belangen er spelen, creëert verbinding en doorbreekt ingesleten patronen. Soms heb je te maken met weerstand, jij weet hoe je daar het beste mee omgaat.

Deze rol vraagt ook om veel zelfstandigheid. Hierbij spreekt reflecteren op eigen handelen en je verantwoordelijkheid nemen voor jou voor zich. Je denkt en werkt procesmatig en weet goed te plannen, organiseren en het overzicht te houden. Ook kun je snel schakelen en handelen en denk je in oplossingen. Je delegeert taken aan de juiste personen, stelt en haalt deadlines en coacht je teams. Dankzij jouw toegankelijke houding en goede communicatieve vaardigheden voel je de dynamiek in de teams feilloos aan en weten de teamleden jou goed te vinden als het om professionele en persoonlijke(re) zaken gaat.

Verder heb je:

 • Hbo-niveau
 • Kennis van de ontwikkelingen op het gebied van studentenadministratie en relevante wet- en regelgeving
 • Ruime ervaring in een coördinerende functie waarin je succesvol een of meerdere teams aanstuurde

Wie zijn wij?

ROC A12 is onderdeel van de Christelijke Onderwijs Groep (COG). We verzorgen een breed scala aan mbo-opleidingen op verschillende locaties. Onze grootste locaties zijn Technova College Ede, Dulon College Ede en Astrum College Velp. In totaal volgen zo’n 6.000 studenten bij ons een opleiding op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd.

Het is onze missie om studenten op te leiden tot vakbekwame, nieuwsgierige en flexibel inzetbare professionals, die zich professioneel én persoonlijk blijven ontwikkelen om met veranderingen mee te kunnen bewegen.

Goed om te weten

 • De eerste gesprekken zijn op 4 juni in de middag
 • De functie is in principe beschikbaar per direct. In overleg met jou bepalen we je precieze startdatum en werkdagen, dit zou ook begin schooljaar (augustus) kunnen zijn.
 • Na een uitgebreide inwerkperiode is een dag thuis werken mogelijk.

Solliciteer!
Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 14 juni 2024 en vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Maak gebruik van de link op deze pagina.

Wil je eerst meer weten? Stel je vragen aan Erika Jansen, manager Studentenzaken, via e.jansen@roca12.nl.

We verzorgen de werving van onze nieuwe collega graag zelf. We gaan daarom niet in op aanbiedingen van recruiters en wervingsbureaus.


Op locatie, Hybride
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 2.683 - € 4.580 per maand
Bovenschoolse Ondersteuning

of