Overslaan naar content

Docent aardrijkskunde, ca. 0,7 fte, Thomas a Kempis College

Arnhem, Gelderland, NederlandThomas a Kempis College

Wat ga je doen?

We zoeken een aardrijkskunde docent die onze leerlingen de komende periode les wil komen geven.

Het Thomas a Kempis College in Arnhem zoekt voor de maanden maart en april 2024 een docent Aardrijkskunde voor ca. 0,7 fte.

Het betreft een tijdelijke baan ter vervanging van een collega die vader wordt.

Je geeft les aan:

* een V4 klas. In deze periode wordt in leerjaar 4 een belangrijk maar ook een moeilijk onderwerp.

* twee V6 klassen en zet samen met hen de puntjes op de i voor het centraal examen

behandeld.

* enkele onderbouwklassen

In overleg met jou kunnen we je gedurende een langere periode inzetten op onze school.

Wie zijn wij?
Het Thomas a Kempis College is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. We bieden uitdagend onderwijs op een hoog niveau voor havo, atheneum en gymnasium+.

Wij geven leerlingen volop ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit doen wij door hun nieuwsgierigheid te prikkelen, betekenisvolle lessen aan te bieden en door het stimuleren van verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces. Wij bieden leerlingen een veilige en inspirerende leeromgeving.

Wat verwachten we van je?

Wij vinden het belangrijk dat een docent het vak betekenisvol maakt voor leerlingen. Je hebt een goed beeld van waar leerlingen staan en weet hoe je ze verder kunt helpen om de volgende stap te zetten. Je beschikt over de didactische vaardigheden om leerlingen op verschillende manieren naar het einddoel te begeleiden. Leerlingen hebben in jouw lessen ruimte om eigen keuzes te maken.

We zoeken een collega die graag samenwerkt met anderen in de vaksectie. Jouw houding kenmerkt zich als proactief en oplossingsgericht. Je kijkt graag over de grenzen van je eigen vak heen en bent bereid ook op andere plekken in de school een bijdrage te leveren aan betekenisvol onderwijs. Over digitale middelen hoeven we jou niets te vertellen, kortom: Je bent ICT-vaardig.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een 1e graads bevoegdheid of vergevorderd bent met de studie hiervoor. Enige ervaring in de bovenbouw is gewenst.

Herken jij dit bij jezelf en wil jij met jouw kwaliteiten een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs bij het Thomas a Kempis College? Dan komen wij graag met jou in contact.
Wat bieden wij?
Het Thomas a Kempis College biedt je betekenisvol en afwisselend werk in een leuk team.

Het betreft een tijdelijke vervangingsaanstelling tot uiterlijk 1 augustus 2024

Inschaling vindt plaats in schaal LB. Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.

Ben jij enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief met CV, dat kan via de knop "Solliciteren". Je komt dan op onze sollicitatie site. Privacy en goede omgang met jouw persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV uploaden en worden de verschillende velden in het sollicitatieformulier direct gevuld. Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.
Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Sarah Middendorp, afdelingsleider, vertelt je er graag meer over. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0264452447.

Arnhem, Gelderland, Nederland
Thomas a Kempis College

of