Overslaan naar content

Docent Timmeren/Timmerindustrie (0,8 - 1 fte)

Op locatie
  • Ede, Gelderland, Nederland
€ 3.431 - € 5.078 per maandTechnova College

Wat ga je doen?

De toekomst vraagt om makers die de wereld van morgen vorm geven. Wij bereiden de makers van morgen voor op hun toekomst in de bouwsector. Wil jij hier vanuit jouw passie je bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Technova College in Ede, onderdeel van COG,

zoekt voor het team Bouwkunde een

Docent Timmeren / Timmerindustrie (0,8 - 1 fte)

Wat ga je doen?
Als Docent Bouwkunde maak je deel uit van het team Bouwkunde. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een prettige en veilige leeromgeving voor onze studenten. De rol van de docent is gericht op het verzorgen van onderwijs, begeleiding en coaching van studenten tijdens hun studie en beroepspraktijkvorming.
Je verzorgt theorielessen bij onze opleidingen, deze lessen geef je aan studenten op niveau 2, 3 en 4 BBL/BOL. Vakinhoudelijk begeleid je hen in hun leerproces en richting examens. Daarnaast coach je de studenten in hun persoonlijke ontwikkeling en beroepspraktijkvorming. Met jouw actuele kennis draag je bij aan de ontwikkeling van onze onderwijsprogramma’s. Kennis en praktijkervaring m.b.t. de timmerindustrie is een pré.


Wie zijn wij?

Technova College is de mbo-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen van de toekomst. Deze mix zorgt voor het enorm bruisende karakter binnen onze school. In het schoolgebouw hebben we innovatieve, goede werkplaatsen waar de echte praktijk te zien is. In projecten werken opleidingen samen en zo maken onze studenten kennis met andere technieken en leren ze van elkaar. Samen met bedrijven in de regio leiden we studenten op tot wendbare professionals.

Het team Bouwkunde biedt diverse opleidingen van timmerman, metselaar en werkvoorbereider tot meubelmaker of interieurbouwer. Wij bieden BOL- en BBL-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4.

Deze korte video geeft een beeld van onze moderne school en de opleidingen van Bouwkunde.

Technova College vormt samen met verschillende aangesloten mbo- en vo-scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden en met Knooppunt Techniek de Stichting COG.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Jij wordt enthousiast van contact met studenten in de leeftijd van 16-22 jaar. Je ziet en hoort wat hen bezig houdt en spreekt de juiste taal om hen te bewegen het beste uit zichzelf te halen. Je bent toegankelijk, staat stevig in je schoenen en weet jouw vakkennis te vertalen naar aantrekkelijke lesprogramma’s en werkvormen.

Jij bent een collega die de samenwerking opzoekt en open staat voor feedback. Je bent digitaal vaardig en omarmt nieuwe onderwijsvormen zoals blended learning.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid, Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of bereid bent om één van beiden te behalen.

Wanneer je geen lesbevoegdheid hebt, faciliteren wij je als zij-instromer bij het behalen van je onderwijsbevoegdheid, waarbij je vanaf de eerste dag werkzaam bent als docent voor de klas.

Wat bieden wij?
Betekenisvol en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een team vol bevlogen en ervaren collega’s. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie.

We bieden jou een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2025, met kans op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte/met de intentie tot langdurige samenwerking. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt in carrièrepatroon LB (docent) minimaal EUR 3.431 en maximaal EUR 5.078 bruto per maand (cao mbo), bij een voltijd dienstverband.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je gebruik maken van een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en kun je onder voorwaarden deelnemen aan ons fietsplan.
Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.
Enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief tot en met 30 juni 2024, eenvoudig insturen via de knop ‘solliciteren’.

Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Hans Schipper, onderwijsmanager Bouwkunde, vertelt je er graag meer over. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-28637590 of per e-mail h.schipper@roca12.nl

Kom je liever eerst sfeer proeven? Onze collega's staan graag klaar om je kennis te laten maken met het Technova College. Neem hiervoor contact op met de contactpersoon.

Op locatie
  • Ede, Gelderland, Nederland
€ 3.431 - € 5.078 per maand
Technova College

of