Overslaan naar content

Docent Engels (0,6-1,0 fte)

Op locatie
  • Veenendaal, Utrecht, Nederland
Het Perron

Wat ga je doen?

Heb jij passie voor onderwijs en weet jij onze leerlingen elke dag weer uit te dagen en te boeien? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het Perron in Veenendaal, onderdeel van COG, zoekt een 
Docent Engels (0,6-1,0 fte).Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Engels voor 3 tot 5 dagen per week.


Wat ga je doen?
Als docent Engels geef je les aan onze bovenbouwleerlingen TL-leerweg (leerjaar 3 en 4). Naast de primaire lesgevende taak is het een prettige afwisseling om je in te zetten voor diverse andere taken binnen het team en schoolbreed.


Wie zijn wij?
Het Perron is dé school voor beroepsonderwijs in Veenendaal. In onze betrokken leergemeenschap met een christelijke identiteit vind je vmbo, praktijkonderwijs en mbo-opleidingen op niveau 2. Het Perron is gehuisvest in een modern schoolgebouw met alle mogelijkheden om praktisch bezig te zijn. Leerlingen en studenten worden voorbereid op hun toekomst door levensecht te leren, zowel op school als tijdens stages. Op Het Perron ontwikkelt elke leerling en student alle kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen doorgroeien op de arbeidsmarkt of in het vervolgonderwijs. Kortom: Het Perron brengt je praktisch overal.

Onze 150 medewerkers werken samen in kleine hechte teams. Iedereen bij Het Perron is zeer betrokken. Er is een sterke band met de leerlingen, met het bedrijfsleven, met de praktijk en met collega's onderling. Het Perron vormt samen met diverse vo- en mbo-scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden en met Knooppunt Techniek de Stichting COG.

Klik hier voor een Virtuele tour door Het Perron. In deze korte video's geven leerlingen en mbo-studenten een beeld bij de opleidingen van Het Perron.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Jij kunt als geen ander de leerlingen uitdagen en je schept een sterk pedagogisch klimaat waarbij de leerlingen zich veilig voelen door de manier waarop jij met hen als individu en als groep om gaat. Verder toon je persoonlijk leiderschap en weet jij je op verschillende terreinen te verbinden maar ook te begrenzen. Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een 2e graads bevoegdheid Engels. Ben je nog in opleiding én beschik je over relevante werkervaring, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Praktijkgericht en levensecht leren
  • Verbondenheid met elkaar en de omgeving
  • Goede pedagogische begeleiding van de leerlingen

Daarom zijn we op zoek naar collega's die graag in teams werken en hun verantwoordelijkheid nemen voor de leerlingen. Collega's die ambities hebben het onderwijs verder te ontwikkelen, waarbij je kunt denken aan maatwerk voor leerlingen, differentiatie en ICT als belangrijk didactisch hulpmiddel.

Herken jij dit bij jezelf en wil jij hier jouw waardevolle bijdrage aan leveren bij Het Perron?
Dan komen wij graag met jou in contact.


Wat bieden wij?
Naast een hele fijne werkomgeving, een moderne school en betekenisvol werk, bieden wij iedere medewerker kansen voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Nieuwe of startende docenten kunnen vanuit het opleidingsteam rekenen op intensieve en passende begeleiding door middel van intervisie en waar nodig door individuele coaching. Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van innovatief verticaal beroepsonderwijs.

We bieden jou een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een schooljaar, ingangsdatum 01-08-2024, of z.s.m. daarna,  o.b.v. reguliere gelden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, verlenging is afhankelijk van voldoende beschikbare formatieruimte en goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt in schaal LB (Cao Vo) minimaal € 3301,00 en maximaal € 5030,00 bruto per maand bij een voltijd dienstverband.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse arbeidsmarkttoelage van 5,28%, individueel keuzebudget t.b.v. werkdrukvermindering, pensioenopbouw bij het ABP-pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je gebruik maken van een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en kun je onder voorwaarden deelnemen aan ons fietsplan.


Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.

Bij reguliere formatieruimte zullen wij voorafgaand aan de benoeming een referentiecheck doen.


Enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief eenvoudig insturen via de knop 'solliciteren'.


Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Virginie van Driel, afdelingsleider Vmbo onderbouw, vertelt je er graag meer over. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0318-509600 of per e-mail v.vandriel@hetperron.nl

Kom je liever eerst de sfeer proeven? Kom gerust een dagje Het Perron ervaren. Neem daarvoor contact op met Virginie van Driel. Jouw potentieel toekomstige collega's staan voor je klaar om je wegwijs te maken binnen Het Perron.


Vanwege de zomervakantie is Het Perron gesloten van 15 juli t/m 25 augustus 2024.


Op onze website vind je meer informatie over onze school en opleidingen.

Op locatie
  • Veenendaal, Utrecht, Nederland
Het Perron

of