Overslaan naar content

Docent Entree voor 0,6 - 1,0 fte

Op locatie
  • Ede, Gelderland, Nederland
Dulon College

Wat ga je doen?

Team Entree is voor schooljaar 2024-2025 op zoek naar een nieuwe collega die stevig in de schoenen staat en les kan geven aan de uitdagende doelgroep van de Entree-opleiding (niveau 1).


Wie zijn wij?

Bij het Dulon College zijn studenten aan zet! Het draait om hun talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Wij helpen de studenten om zelfstandig te leren, op hun eigen niveau en met hun eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van de betrokken docenten. Wij dagen de studenten uit om zichzelf te blijven verbazen over de mogelijkheden. Maar vooral willen wij een school zijn waar iedereen zich thuis voelt. Zo word je verbazingwekkend jezelf.

Bij het Dulon College doen we er alles aan om studenten op te leiden tot een vakbekwame, doelgerichte en flexibele professional. Het onderwijs passen we aan op onze studenten. Zo kijken we wat kenmerkend is voor een bepaald type student en welke onderwijsvorm daar het beste bij past.

Deze korte video geeft een beeld van onze school en de opleidingen: Impressie Dulon College

Team Entree is een klein en betrokken team. Bij de Entree-opleiding combineren we theorie met de praktijk. We leren de studenten hoe ze een goede werknemer in een arbeidsorganisatie kunnen worden en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden. Naast de reguliere Entree-opleidingen bieden we een Pre-Entreeopleiding voor NT2-studenten aan, waarin ze worden voorbereid op de Entreeopleiding (Start College). Deze video geeft een beeld van de Entree-opleidingen: Impressie Entree.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een docent met gevoel voor de studenten, die betrokken is bij het welzijn en het leren van de studenten. Je biedt duidelijke structuur en begeleiding aan een groep en aan iedere student afzonderlijk. Je beschikt over een motiverend vermogen en je kunt de student stimuleren en begeleiden in zijn ontwikkeling. Daarnaast ben je gericht op samenwerking en ben je communicatief vaardig richting collega’s, ouders en bovenal naar de studenten.


Wat worden je taken?

Een docent bij Entree verzorgt vaak lessen in generieke vakken (zoals burgerschap, rekenen, loopbaan, keuzedeelvakken en projectochtenden). Je zult hiervoor onder andere ingezet worden in de Pre-Entreeopleiding (voor NT2-studenten) en opleiding Assistent dienstverlening. Naast lesgeven kunnen studieloopbaanbegeleiding, begeleiding van de beroepspraktijkvorming en examineren tot je taken behoren. Met het team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van het onderwijs, we verwachten hier van jou een actieve rol in.


Wat vragen we van jou?

Je bent pedagogisch en didactisch goed onderlegd en je beschikt over een relevante 2e graads onderwijsbevoegdheid of Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) of bent bereid deze te behalen.

  • Je hebt aantoonbare relevante praktijk- en leservaring met Entree, PrO of speciaal onderwijs met diverse gedragsproblematieken;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van Entree: voornamelijk kwetsbare jongeren en jongeren met een migratieachtergrond op niveau 1.


Wat bieden we jou?

De vacature betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. De omvang van de aanstelling bepalen we in overleg. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een betrokken en bevlogen team. De inschaling vindt plaats volgens de geldende CAO-MBO in carrièrepatroon LB.

Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds, een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering en de mogelijkheid voor deelname aan de fietsregeling, ANW- hiaatverzekering en bedrijfsfitness.


Ben jij enthousiast en ben je per 1 augustus 2024 beschikbaar? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatie eenvoudig insturen via de knop ‘solliciteren’. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 23 juni 2024.


Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacatures of onze organisatie? Eva Marie van der Sluijs, Onderwijsmanager team Entree, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar via e.vandersluijs@duloncollege.nl

De gesprekken vinden plaats op 27 juni in de middag of 2 juli in de ochtend.


We verzorgen de werving van onze nieuwe collega zelf, we gaan daarom niet in op aanbiedingen van recruiters en wervingsbureaus.

Op locatie
  • Ede, Gelderland, Nederland
Dulon College

of