Overslaan naar content

Docent ICT (0,6-1,0 fte)

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
Het Perron

Wat ga je doen?

Heb jij passie voor onderwijs en weet jij onze leerlingen/studenten elke dag weer uit te dagen en te boeien? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het Perron in Veenendaal, onderdeel van COG, zoekt een


Docent ICT (0,6-1,0 fte)


Voor de onderbouw van het Vmbo (BBL, KBL, GTL) zoeken wij, met ingang van het nieuwe schooljaar (2024-2025), een enthousiaste vakkundige docent ICT voor 3-5 dagen per week.


Wat ga je doen?

Als docent ICT geef je onze leerlingen les in ICT-vaardigheden. Vanaf schooljaar 2024-2025 gaan we schoolbreed werken met de methode GO21, wat als les in de lessentabel van leerjaar 1 en 2 is opgenomen. GO21is een actuele methode, die alle onderdelen van digitale geletterdheid bevat. Naast rekenen, taal en burgerschap is digitale geletterdheid één van de basisvaardigheden. Onder digitale geletterdheid verstaan we; de ICT-basisvaardigheden, mediawijsheid en informatievaardigheden.

Op Het Perron begeleiden we onze leerlingen om straks goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Digitaal burgerschap is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan.

De laptop is het leermiddel waar dagelijks mee gewerkt wordt. Het is daarom belangrijk dat onze leerlingen beschikken over voldoende ICT-vaardigheden.


Wie zijn wij?
Het Perron is dé school voor beroepsonderwijs in Veenendaal. In onze betrokken leergemeenschap met een christelijke identiteit vind je Vmbo, praktijkonderwijs en Mbo-opleidingen op niveau 2. Het Perron is gehuisvest in een modern schoolgebouw met alle mogelijkheden om praktisch bezig te zijn. Leerlingen en studenten worden voorbereid op hun toekomst door levensecht te leren, zowel op school als tijdens stages. Op Het Perron ontwikkelt elke leerling en student alle kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen doorgroeien op de arbeidsmarkt of in het vervolgonderwijs.

Kortom: Het Perron brengt je praktisch overal.

Onze 150 medewerkers werken samen in kleine hechte teams. Iedereen bij Het Perron is zeer betrokken. Er is een sterke band met de leerlingen, met het bedrijfsleven, met de praktijk en met collega's onderling.

Het Perron vormt samen met diverse Vo- en Mbo-scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden en met Knooppunt Techniek de Stichting COG.

Klik hier voor een Virtuele tour door Het Perron. En in deze korte video's geven leerlingen en mbo-studenten een beeld bij de opleidingen van Het Perron.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Jij kunt als geen ander de leerlingen of studenten uitdagen en je schept een sterk pedagogisch klimaat waarbij de leerlingen of studenten zich veilig voelen door de manier waarop jij met hen als individu en als groep om gaat. Verder toon je persoonlijk leiderschap en weet jij je op verschillende terreinen te verbinden maar ook te begrenzen.

Wij zijn op zoek naar een docent

 • die affiniteit heeft met de onderwerpen behorend bij digitale geletterdheid.
 • die over voldoende ICT-vaardigheden beschikt.
 • kennis heeft van de Office-programma's.
 • me wil denken aan integratie van de ICT-vaardigheden bij de andere vakken.
 • het leuk en belangrijk vindt om samen te werken met collega's.
 • die beschikt over een tweede graads lesbevoegdheid VO of een afgeronde PABO-opleiding aangevuld met het diploma groepsleerkracht onderbouw BBL/KBL of bereid is dit te behalen

Wat vinden wij daarnaast belangrijk?

 • Praktijkgericht en levensecht leren
 • Verbondenheid met elkaar en de omgeving
 • Goede pedagogische begeleiding van de leerlingen
 • Innovatief werken en hierin ontwikkelen
 • Formatief handelen (proces gericht)
 • Affiniteit met de doelgroep (leerlingen van klas 1 en 2 BBL, KBL en GTL)

We zijn op zoek naar collega's die graag in teams werken en hun verantwoordelijkheid nemen voor de leerlingen of studenten. Collega's die ambities hebben het onderwijs verder te ontwikkelen, waarbij je kunt denken aan maatwerk voor leerlingen of studenten, differentiatie en ICT als belangrijk didactisch hulpmiddel.

Herken jij dit bij jezelf en wil jij hier je waardevolle bijdrage aan leveren bij Het Perron?
Dan komen wij graag met jou in contact.


Wat bieden wij?
Naast een hele fijne werkomgeving, een moderne school en betekenisvol werk, bieden wij iedere medewerker kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe of startende docenten kunnen vanuit het opleidingsteam rekenen op intensieve en passende begeleiding door middel van intervisie en waar nodig door individuele coaching. Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van innovatief verticaal beroepsonderwijs.

We bieden jou een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een schooljaar (01-08-2024 t/m 31-07-2025) o.b.v. projectgelden. De kans bestaat dat er in de toekomst ruimte ontstaat binnen de reguliere formatie. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt in schaal LB (Cao Vo) minimaal € 3301,00 en maximaal € 5030,00 bruto per maand bij een voltijd dienstverband.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, individueel keuzebudget van 90 uur bij een voltijd dienstverband, een tijdelijke arbeidsmarkttoelage, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Ook kun je gebruik maken van een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en kun je onder voorwaarden deelnemen aan ons fietsplan.


Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.


Enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief t/m 31 mei 2024 eenvoudig insturen via de knop 'solliciteren'.


Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Gea van Barneveld, afdelingsleider E&O/Z&W vertelt je er graag meer over. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0318-509600 of per e-mail g.vanbarneveld@hetperron.nl

Kom je liever eerst de sfeer proeven? Kom gerust een dagje Het Perron ervaren. Neem daarvoor contact op met Gea van Barneveld. Jouw potentieel toekomstige collega's staan voor je klaar om je wegwijs te maken binnen Het Perron. Op onze website tref je meer informatie over onze school en opleidingen.Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
Het Perron

of