Overslaan naar content

Docent Metaal - Mechatronica (0.6 - 1.0 fte)

Op locatie
  • Ede, Gelderland, Nederland
Technova College

Wat ga je doen?

De toekomst vraagt om technische experts voor de wereld van morgen. Durf jij de uitdaging aan om deze specialisten op te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ROC A12 zoekt voor de locatie Technova College in Ede een

Docent Metaal - Mechatronica (0.6 - 1.0 fte)


Wat ga je doen?
Als Docent maak je deel uit van het team Mechatronica-Metalektro. Samen met de docenten ben je verantwoordelijk voor een prettige en veilige leeromgeving voor onze studenten. Je verzorgt voornamelijk onderwijs voor de studierichtingen op BBL niveau 2 en 3. Je begeleidt hen zowel vakinhoudelijk als in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast verzorg je voor deze groep(en) studenten ook de BPV-matching (Beroeps Praktijk Vorming) en de BPV-bezoeken, om ze naar hun examen te loodsen. Uiteraard draag je ook met jouw actuele kennis bij aan de ontwikkeling van onze onderwijsprogramma’s.


Wie zijn wij?

Het Technova College is een grensverleggende school waar de aandacht ligt op innovatie, creatie, aandacht, persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Onze missie is om op te leiden tot praktijkgerichte en ondernemende ‘vakhelden’ voor de toekomst. Het Technova College in Ede is onderdeel van ROC A12 en telt 1.550 studenten, 100 medewerkers en 40 technische en creatieve beroepsopleidingen.

Het team Mechatronica verzorgt gestructureerd onderwijs dat praktisch aansluit bij de verwachtingen van bedrijven en studenten. Naast de hedendaagse vaardigheden en technieken staat bij ons persoonlijke aandacht voor de student voorop.

Deze korte video geeft een beeld van onze hypermoderne school en de opleidingen Mechatronica.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Jij hebt een passie voor Metaal en Mechatronica en spreekt de juiste taal om jouw enthousiasme over te brengen op onze studenten (veelal in de leeftijd van 16 tot 22 jaar). Je weet hen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Je hebt geduld en je weet jouw kennis en vaardigheden te vertalen naar aantrekkelijke lesprogramma’s en werkvormen.

Jij bent een collega die de samenwerking opzoekt en open staat voor feedback. Je bent digitaal vaardig en omarmt innovaties. Daarnaast kun je goed organiseren op het gebied van de te verzorgen lessen en draag je samen met een directe collega zorg voor een goed lopend onderwijsproces. Ook ben je in staat om het netwerk van (onze) BPV-bedrijven te onderhouden.

Je bent in het bezit van een relevante HBO-opleiding. Bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid, dan wel een didactische aantekening, of de bereidheid om deze te halen. Daarnaast breng je relevante werkervaring met je mee in een Metaal – Mechatronica gerelateerde branche.

Wat bieden wij?
Betekenisvol en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie

We bieden jou aanvankelijk een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2025. Het salaris bedraagt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal EUR 3.532 en maximaal EUR 5.228 bruto per maand bij een voltijd dienstverband. De cao mbo is van toepassing.
Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je onder voorwaarden deelnemen aan Bedrijfsfitness en ons fietsplan.

Heb je nog geen docentbevoegdheid voor het mbo, dan faciliteren wij jou bij het behalen daarvan. Ook bieden we jou uiteraard een goede begeleiding bij de start in het onderwijs.

Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.


Ben jij enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief uiterlijk 23 augustus 2024 eenvoudig insturen via de knop ‘solliciteren’.


Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Hans Schipper, opleidingsmanager Mechatronica-Metalektro, vertelt je er graag meer over. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-28637590.

Kom je liever eerst eens kijken? Laat het ons weten. Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen het Technova College.

Op locatie
  • Ede, Gelderland, Nederland
Technova College

of