Overslaan naar content

Docenten (LB) interne voorziening (1.0 fte)

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
Het Perron

Wat ga je doen?

Heb jij affiniteit met het onderwijs en wil je een waardevolle rol vervullen voor onze leerlingen, dan zijn wij op zoek naar jou!


Het Perron in Veenendaal, onderdeel van COG, zoekt voor de nieuw te starten interne voorziening

enthousiaste en ondernemende docent(en) (LB) met liefde voor het onderwijs en hart voor de doelgroep (1 fte).Wat ga je doen?

Leerlingen helpen het juiste spoor weer te vinden! De interne voorziening maakt onderdeel uit van ons onderwijs op Het Perron. Deze voorziening is voor vmbo-leerlingen uit leerjaar 2 en 3 die tijdelijk (deels of voltijds) hun opleiding niet in de reguliere groep kunnen voortzetten. Er wordt gewerkt in een kleine groep tot maximaal 10 leerlingen met internaliserende en externaliserende gedragsproblematiek. Het doel is om deze jongeren te helpen alsnog hun opleiding in de reguliere groep te kunnen voltooien en te voorkomen dat zij moeten uitstromen naar gespecialiseerd onderwijs, thuis komen te zitten of vroegtijdig schoolverlater worden. Het team van de interne voorziening bestaat uit een onderwijsassistent en één of meerdere docenten die samenwerken en worden aangestuurd door de zorgcoördinator. Er wordt nauw samengewerkt met ouders, docenten, zorgspecialisten, afdelingsleiders, zorgcoördinator, externen en het Onderwijs Service Centrum (OSC).


Wie zijn wij?

Het Perron is dé school voor beroepsonderwijs in Veenendaal. In onze betrokken leergemeenschap met een christelijke identiteit vind je vmbo, praktijkonderwijs en mbo-opleidingen op niveau 2. Het Perron is gehuisvest in een modern schoolgebouw met alle mogelijkheden om praktisch bezig te zijn. We bereiden leerlingen en studenten voor op hun toekomst. Praktijkgericht en levensecht leren met oog voor elkaar staat bij ons centraal. Kom je werken op Het Perron, dan ga je onderdeel uitmaken van een team van ongeveer 150 medewerkers. Iedereen bij Het Perron is zeer betrokken. Er is een sterke band met de leerlingen, met het bedrijfsleven, met de praktijk, en collega’s onderling.


Het OSC is een stafdienst binnen Het Perron en fungeert als expertisecentrum door het bieden van ondersteuning bij het realiseren van passend onderwijs en een passende ondersteuningsstructuur binnen de school. Het OSC bestaat uit een team van bevlogen deskundigen met specialistische kennis en vaardigheden gericht op leerlingenzorg.

Het Perron vormt samen met diverse Vo en Mbo-scholen in Ede, Veenendaal, Arnhem en Velp, Knooppunt Techniek en de ondersteuning van bedrijfsvoering, de Stichting COG.

Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
een LB-docent die

 • Beschikt over een 2de graads onderwijsbevoegdheid VO of een PABO diploma;
 • Bereid is om zich te verdiepen in verschillende vakgebieden;
 • Kritisch is op eigen handelen en zelfreflectie toont;
 • Een echte verbinder is;
 • Goed is in samenwerken met diverse disciplines;
 • In staat is om ondanks vaak complexe problematiek een goede relatie op te bouwen met een leerling;
 • Kan denken in kansen en mogelijkheden;
 • Aan kan sluiten bij ouders en advies kan geven over de pedagogische aanpak met betrekking tot het schoolse traject;
 • Sterk is in het herkennen van ondersteuningsbehoeften van de leerlingen en in staat is om de omgeving daarin te begeleiden;
 • Houdt van een uitdaging en flexibel is;
 • Meedenkt in het door ontwikkelen van de interne voorziening;
 • Bereid is om zich te ontwikkelen aangaande specifieke expertise die nodig is voor het begeleiden van deze doelgroep leerlingen.


Wat bieden wij?
Naast een hele fijne werkomgeving met een informele laagdrempelige sfeer, een moderne school en betekenisvol werk, bieden wij iedere medewerker kansen voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. We bieden jou een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar op basis van reguliere gelden met als startdatum 01-08-2024, met uitzicht op verlenging of omzetting naar een vast dienstverband o.b.v. goed functioneren en voldoende formatieruimte.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt voor de LB-docent minimaal
€ 3301,00 en maximaal € 5030,00 conform Cao Vo.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij het ABP-pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je gebruik maken van een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en kun je onder voorwaarden deelnemen aan ons fietsplan.


Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.

Bij reguliere vacatures vragen wij om een referentiecheck.


Ben jij enthousiast over deze baan? Solliciteer!

Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief t/m 14-05-2024 insturen via de knop ‘solliciteren’.


Meer informatie nodig?
Wil je meer inhoudelijk weten over deze vacature of onze organisatie? Jantine Houkes, teamleider OSC/ zorg coördinator vertelt je er graag meer over. Zij is op werkdagen te bereiken per e-mail: j.houkes@hetperron.nl of telefonisch via 0318-509600.


Bezoek ook onze website en lees meer over onze leerlingbegeleiding

Het Perron is van maandag 29 april t/m vrijdag 10 mei gesloten vanwege meivakantie.

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
Het Perron

of