Overslaan naar content

Evenwichtige afdelingsleider PrO die structuur biedt en ruimte geeft

Arnhem, Gelderland, NederlandLeerpark Arnhem

Wat ga je doen?

Het PrO-team van Leerpark Arnhem heeft met ingang van 1 mei een vacature voor een

evenwichtige afdelingsleider PrO

die structuur biedt en ruimte geeft

1.0 fte | schaal 12 cao-VO

Over het PrO-team van Leerpark Arnhem

Het team PrO bestaat uit ongeveer 25 medewerkers die zelfstandig, in nauwe samenwerking en met groot enthousiasme hun pedagogische aanpak en onderwijs afstemmen op de onderling sterk verschillende leerlingen. De school is overzichtelijk, iedereen kent alle leerlingen en weet wat er moet gebeuren als er iets mis dreigt te gaan.

Het team werkt aan diverse projecten om de leerlingen goed in de maatschappij te laten landen. De leden van het team genieten van de ruimte die ze hebben, maar stellen het ook op prijs als een afdelingsleider zorgt voor focus, borging en structuur. Het team zoekt iemand die investeert in de persoonlijke ontwikkeling van de individuele teamleden, of het nu beginners of gevorderde medewerkers zijn.

Leerpark Arnhem is één van de scholen van de Arentheem Scholengroep, de Arnhemse VO-scholen van de COG Groep.


De opdracht

Je zorgt dat de leden van het zelfstandig werkende team goed uit de verf komen. Je voorkomt dat ze in hun enthousiasme teveel tegelijk op hun schouders nemen. Je zorgt voor kaders die houvast geven en biedt structuur en duidelijkheid naar leerlingen, ouders en teamleden.

Je bent lid van het managementteam van het Leerpark en hebt enkele afdelingsoverstijgende portefeuilles,

Wat verwachten we van je?

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Uit je cv en sollicitatieformulier blijkt dat je

  • ruime ervaring hebt met praktijkonderwijs en/of speciaal onderwijs
  • ervaring hebt met leidinggevende taken
  • prioriteiten kunt stellen en met een team beleid kunt doorvoeren.

In gesprekken met jou wordt duidelijk dat je past in het zelfstandige team van PrO en dat je beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Persoonlijk leiderschap: je hebt belangstelling voor wat de mensen in je team doen en zijn. Je zoekt met het team en elke individuele medewerker naar ontwikkelingsmogelijkheden, wat passende taken zijn of juist niet. Je vindt het belangrijk dat mensen groeien, dat hun takenpakket past bij hun belastbaarheid en vooral dat ze plezier in hun werk houden.
  • Beleidsvoerend vermogen: Je hebt vertrouwen in je teamleden, luistert naar wat zij belangrijk vinden en neemt als dat nodig is beslissingen over keuzes. Je vindt het belangrijk dat projecten worden afgemaakt en voorkomt dat ‘alles tegelijk’ moet. Je zorgt ervoor dat best practices geborgd worden.
  • Planning en organisatie: je kunt goed overzien wat er in de nabije en verre toekomst moet gebeuren, zorgt dat medewerkers daarin meegenomen worden en houdt overzicht op de voortgang van processen.
  • Communicatieve vaardigheden: je zorgt ervoor dat je collega’s schoolbreed weten wat er speelt en onderhoudt contacten met externe partijen. Je bent een ware ambassadeur voor je school. Je kunt je stijl goed afstemmen op sterk uiteenlopende doelgroepen.

Procedure:

Je kunt tot 26 februari met het sollicitatieformulier je belangstelling voor deze functie kenbaar maken.

Je kunt uitsluitend solliciteren door het invullen van het formulier op deze site (en die link heb je pas als de vacature gepubliceerd is)

Op 5 maart staan voorrondegesprekken gepland. De eerste ronde met de BAC vindt plaats op 13 maart, de laatste gespreksronde is op 15 maart.

Solliciteren kan via alleen deze linkAfdelingsleider PrO, Leerpark Arnhem - Parcours Partners

Arnhem, Gelderland, Nederland
Leerpark Arnhem

of