Overslaan naar content

Medewerker Studentenzaken

Op locatie, Hybride
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 2.177 - € 3.257 per maandBovenschoolse Ondersteuning

Wat ga je doen?

Als medewerker Studentenzaken bij het ROC A12 in Ede ga je aan de slag met uiteenlopende uitdagingen en mogelijkheden om het proces van aanmeldingen, plaatsingen en inschrijvingen voor de (toekomstige) student mbo en vavo zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doe je samen met je team API.


Wat ga je doen?
Team API bestaat uit vier collega’s. We gaan op een informele manier met elkaar om en ondersteunen elkaar als dat nodig is. Elke ochtend starten we met een kort teamoverleg om de werkzaamheden van die dag te verdelen. We werken vanuit het Technova College in Ede. Geen enkele dag is hetzelfde maar deze werkzaamheden horen er zeker bij:

Je bewaakt het aanmeldingsproces en voert de bijbehorende taken uit

Je maakt de benodigde overeenkomsten voor de studenten aan en verwerkt deze in ons studenteninformatiesysteem Osiris

Je controleert of gegevens volledig en correct zijn

Je zorgt dat alle benodigde stukken aanwezig zijn. Ontbreekt er nog iets? Dan neem je het initiatief om deze stukken op te vragen. Deze stukken vormen de basis voor de bekostiging, je bent hiermee een belangrijke schakel in het hele proces.

Daarnaast heb je veelvuldig contact met collega’s van het onderwijs en de ondersteunende diensten zodat de studenten hun opleiding goed kunnen starten

Wat verwachten we van je?

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving voor vier dagen per week (0,8 fte). Afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald in schaal 5 (maximaal € 3.110,-) of schaal 6 (maximaal € 3.257,-) volgens de geldende cao-VO. Ook bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Minimaal 6 weken vakantie op basis van een fulltime dienstverband
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tot ruim 10 weken per jaar)
 • Vakantiegeld (8%)
 • Eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Een extra eindejaarsuitkering van € 1.320,-per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Ruime opleidings- en studiefaciliteiten
 • Fiscaal voordeel op je bedrijfsfitnessabonnement
 • Fietsregeling
 • Collectieve ziektekostenverzekering bij Univé, VGZ en Zilveren Kruis

Wie ben jij?


Jij gaat samen met je collega’s voor een goed eindresultaat, waarbij de dagelijkse dynamiek binnen de afdeling en de schoolcultuur je aanspreekt. Je werkt procesmatig, ordelijk en je neemt initiatief en stelt daarbij de juiste prioriteit. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt snel je weg in digitale systemen. Je bent flexibel in je werkhouding en houdt van humor op zijn tijd.

Wat we verder van je vragen:

Je hebt minimaal mbo 4 niveau.

Je hebt ervaring met het uitvoeren van administratieve taken en het verwerken van gegevens in informatiesystemen.

Je hebt bij voorkeur ervaring in een onderwijsomgeving en kennis van relevante wet- en regelgeving.


Waar ga je werken?
ROC A12 is onderdeel van de Christelijke Onderwijs Groep (COG). We verzorgen een breed scala aan mbo-opleidingen op verschillende locaties. Onze grootste locaties zijn Technova College Ede, Dulon College Ede en Astrum College Velp. In totaal volgen bijna 6.000 studenten bij ons een opleiding op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd. Team Studentenzaken bestaat uit vijf subteams: Aanmelding, Plaatsing en Inschrijving (API), StudentenVoortgangsAdministratie (SVA), Servicebureau Examinering (SBE) en Coördinatoren (CCE) en het Roosterbureau.

Goed om te weten

 • De eerste gesprekken zijn op 28 mei
 • - Na een uitgebreide inwerkperiode is een dag thuis werken mogelijk.

Solliciteer!

Zie jij jezelf al rondlopen op bij team API? Stuur dan voor 14 juni 2024 je motivatiebrief en cv via de link op deze pagina naar ons  Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Linda van Kampen, coördinator Studentenzaken, via l.vankampen@roca12.nl.

We verzorgen de werving van onze nieuwe collega graag zelf. We gaan daarom niet in op aanbiedingen van recruiters en wervingsbureaus.

Op locatie, Hybride
 • Ede, Gelderland, Nederland
€ 2.177 - € 3.257 per maand
Bovenschoolse Ondersteuning

of