Overslaan naar content

(Trainee) Docent AV-specialist (camera/studio) (0.6 fte)

Op locatie
 • Ede, Gelderland, Nederland
Technova College

Wat ga je doen?

Word jij onze nieuwe inspirerende MBO-docent voor Audiovisuele Media?


Het Technova College in Ede, onderdeel van COG, zoekt een
(Trainee) Docent AV-specialist (camera/studio) (0.6 fte)


Wat ga je doen?
Als (Trainee) Docent AV-specialist maak je deel uit van het team Beeld & Geluid. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een prettige en veilige leeromgeving voor onze studenten. De rol van de docent is gericht op het verzorgen van onderwijs, begeleiding en coaching van studenten tijdens hun studie en beroepspraktijkvorming.
Je geeft lessen aan studenten op niveau 4 in de BOL-opleiding. Vakinhoudelijk begeleid je hen in hun leerproces en richting examens. Daarnaast coach je de studenten in hun persoonlijke ontwikkeling en beroepspraktijkvorming. Met jouw actuele kennis draag je bij aan de ontwikkeling van onze onderwijsprogramma’s.


Wie zijn wij?
Technova College is de mbo-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen van de toekomst. Deze mix zorgt voor het enorm bruisende karakter binnen onze school. In het schoolgebouw hebben we innovatieve, goede werkplaatsen waar de echte praktijk te zien is. In projecten werken opleidingen samen en zo maken onze studenten kennis met andere technieken en leren ze van elkaar. Samen met bedrijven in de regio leiden we studenten op tot wendbare professionals.

Deze korte video geeft een beeld van onze hypermoderne school en de opleidingen van het team Beeld en Geluid

Technova College vormt samen met verschillende aangesloten mbo- en vo-scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden en met Knooppunt Techniek de Stichting COG.


Wat verwachten we van je?

Wie ben jij?
Jij wordt enthousiast van contact met studenten in de leeftijd van 15-22 jaar. Je ziet en hoort wat hen bezighoudt en spreekt de juiste taal om hen te bewegen het beste uit zichzelf te halen. Je bent toegankelijk, je staat stevig in je schoenen en weet jouw vakkennis te vertalen naar aantrekkelijke lesprogramma’s en werkvormen.

Het kleine team Beeld & Geluid zoekt een rustige en stabiele en teamplayer.

Jij bent een collega die de samenwerking opzoekt en open staat voor feedback. Je bent digitaal vaardig, omarmt nieuwe onderwijsvormen, hebt ervaring met nieuwe media ontwikkelingen en kennis van het regionale beroepenveld.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid, Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of bereid bent om een van beiden te behalen.

Wanneer je geen lesbevoegdheid hebt, faciliteren wij je als zij-instromer bij het behalen van je onderwijsbevoegdheid, waarbij je vanaf de eerste dag werkzaam bent als (trainee) docent voor de klas. Daarnaast breng je relevante werkervaring met je mee vanuit de AV-branche.

De volgende kennis en vaardigheden vinden wij belangrijk:

 • Je ontwerpt prikkelende leeropdrachten en een enthousiasmerend onderwijsprogramma, inclusief bijbehorende toetscyclus;
 • Denk vanuit het perspectief van de student en bouw een sterke relatie op;
 • Integreer de nieuwste mediatrends in je onderwijs voor een dynamische online mediaomgeving;
 • Allround filmmaken of programmamaken, met kennis van het audiovisuele proces en storytelling;
 • Ervaring met moderne camera's zoals de FX6 en studioapparatuur van Blackmagic Design;
 • Vaardig in audio-opname, -bewerking, Adobe Premiere en DaVinci Resolve;
 • Vermogen om complexe technieken en onderwerpen helder uit te leggen;
 • Aantoonbare bedrijfsvoering expertise in de audiovisuele sector;
 • Actief AV-netwerk in Gelderland en Utrecht met de mogelijkheid om stagebedrijven te bezoeken.


Wat bieden wij?
Betekenisvol en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een team vol bevlogen en ervaren collega’s en wordt je begeleid door een enthousiast team om je te ontwikkelen tot een gedreven mbo docent. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie

We bieden jou een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2025 met kans op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte/met de intentie tot langdurige samenwerking.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt in schaal 9 (trainee docent) minimaal EUR 3.090 en maximaal EUR 4.573 bruto per maand (cao mbo) en in carrièrepatroon LB (docent) minimaal EUR 3.431 en maximaal EUR 5.078 bruto per maand (cao mbo), bij een voltijd dienstverband.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP-pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je gebruik maken van een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en kun je onder voorwaarden deelnemen aan ons fietsplan.


Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.
Als je reageert, gaan wij ervan uit dat je op korte termijn, en voor langere tijd beschikbaar bent.


Enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Klaar om je passie voor audiovisuele media te delen? Kom ons team versterken in Ede!

Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief tot 23 juni eenvoudig insturen via de knop ‘solliciteren’.Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Connie Heijnekamp vertelt je er graag meer over. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-20519480 of per e-mail c.heijnekamp@roca12.nl

Kom je liever eerst sfeer proeven? Onze collega's staan graag klaar om je kennis te laten maken met het Technova College. Neem hiervoor contact op met de contactpersoon.

Op locatie
 • Ede, Gelderland, Nederland
Technova College

of